Skip to content
3.12.2022

Kunniajäseneksi nimitykset Uudenkaupungin Reserviläisissä

Uudenkaupungin Reserviläisten 60. toimintavuosi sai juhlavan päätöksen. Syyskokouksessa 18. päivä lokakuuta kutsuttiin kunniajäseneksi kaksi yhdistyksen pitkäaikaista aktiivijäsentä. Yhdistys kutsui yhdistyksen kunniajäseneksi Juha Ståhlin ja kunniapuheenjohtajaksi Teijo Sirniön tunnustuksena reserviläisyhdistyksen tarkoitusperien edistämisestä sekä vapaaehtoisen maanpuolustustyön hyväksi tehdystä erittäin arvokkaasta työstä.

Juha Ståhl on ollut yhdistyksemme jäsenenä yli 50 vuotta. Hän on toiminut erittäin aktiivisesti monissa yhdistystoiminnoissa muun muassa urheilussa, ammunnoissa, kilpailutoiminnassa. Juha on osallistunut monien eri lajien piirin kilpailuihin kilpailijana, toimitsijana ja kilpailujen järjestäjänä. Hän harrastaa säännöllisesti ammuntaa ja ollut myös yhdistyksen hallituksen jäsen useaan otteeseen jo 1970-luvulta lähtien.


Teijo Sirniö on toiminut yhdistyksessä jo yli 30 vuotta. Ensimmäisenä vastuutehtävänä oli  puheenjohtajuus vuosina 1993 – 1997 ja sen jälkeen sihteerinä pari vuotta sekä hallituksen jäsenenä ja rahastonhoitajana vuosikymmenenten ajan. Laajan ja monipuolisen yhdistystoiminnan lisäksi hän on osallistunut mm. piirihallituksen työskentelyyn aktiivisesti noin 10 vuotta ja Maanpuolustuskoulutuksen (MPK) toimintaan. Maakuntakomppaniassa hän on toiminut vuodesta 2006 alkaen. Viimesimpänä isona projektina oli yhdistyksen 60 vuotis historiikin kirjoittaminen ja juhlien järjestäminen vuosi sitten Kalannin Vahterus-salissa.

Uudenkaupungin Reserviläiset ry nimitti 16.5.2022 yhdistyksen kokouksessa res. Sotilasmestari Teijo Sirniön 30-vuoden toiminnasta yhdistyksen kunniapuheenjohtajaksi ja res. Kersantti Juha Ståhlin yli 50-vuoden aktiivisuudesta yhdistyksen kunniajäseneksi.
Kunniakirjojen luovutus tapahtui Vehmaan ampumaradalla 12.10.2022 pienoispistooliammuntatapahtumassa.

Kuvassa Juha Ståhl, Teijo Sirniö ja Marko Oinas (Kuva Olga Gotsmanova)

Vas. Marko Oinas kesk. Teijo Sirniö oik. Juha Ståhl (Kuva: Olga Gotsmanova)